B som i...

...bag, b som i box.
En vän kom över med en box vin för några timmar sen. Jag bakade pizza till vännen och min dotter, jag fick sallad som vanligt... okej, jag smakade en strimla av varje pizza, och jävlar vad gott det var...
Nu är boxen slut, och vännen också verkar det som... han pratade om att gå hem efter en box på två personer men sen somnade han i mitt knä. Har bäddat ner honom i soffan nu.
Lite trist att han somnade lagom som kvällens jackpot började- Star Trek Nemesis på fyran! MKT bra film! :)
Ska i min ensamhet (sovande sällskap räknas inte) avnjuta resten av filmen, sen kryper jag ner hos Diana. "Sovrummet" använder jag inte längre, och nu är ju min plats i soffan upptagen.
Ser mkt fram emot morgondagen; då jag ska skåla min möjliga tillkommande makes lycka och välgång på hans födelsedag! Grattis darling ;)
Har pimpat till min fina hemsydda klänning i svart lack, kände mig ganska fin i den faktiskt...
Dvs om cancerbölden håller sin ände av avtalet, och tar hand om sin dotter imorn.
Ses vi på Harrys imorn kväll då?

One of those days

Hej hej hallå dagboken.
Idag var en sån där dag då jag inte kunde hitta någon som helst anledning att ens stiga ur sängen.
Har fixat med käk till barnet och djuren, kollat igenom FB, spelat på matchen. Vilket dagsverke.
Nu har jag tagit en sömntablett, så jag kanske möjligen kan somna innan fyra på morgonen.
Finns väl inte så mkt mer att säga idag...

Old times

Ibland saknar jag gamla tider. Alltså, riktigt gamla... innan cancerbölden och allt sånt.
Chattar lite med en kompis som jag hade väldigt nära kontakt med ett tag...
Önskar jg kunde komma så nära igen, men jag tror inte att det någonsin kommer att hända.
Blä.

WTF?

Tar väl det "tråkiga" först...
För några dagar sen bleven FB polare, en gammal klassis från resturangskolan; taggad i ett album. Jag kikade igenom hela albumbet och GDAMM vilken heting jag snubblade över! Var tvungen att skicka mail till nämnde heting och upplysa honom om det faktumet. Han mailade tillbaka, och jag med. Höll på med det i ett par dagar; och nyss la jag till honom som vän på FB. Väl inne på hans sida upptäcker man att han är förlovad mendån Italiensk slut! WTF? Vad trodde han jag ville? Skaffa nya kompisar? LOL! Killar slutar aldrig att förvåna mig.
Erkänn att han är snygg, tough...



Tyvärr är ju den där mafiosobruden också ganska snygg, och om det är plutmunsblondiner han gillar var jag ju ganska chanslös iaf :P


Det var det om detta!
Vidare har dagen bjudit på lite välbehövlig sömn, sov helt förbi alarmet imorse och fick äntligen sova mer än ett par timmar. Det var nog på tiden. Mamma har varit här sen igår; så förut gjorde jag soppa o pannkaka till oss och Lelle; som alltid vill ha mat :)
Soppan var den sista burken fryst blomkålsoppa som jag tog hem från jobbet en gång. Jävligt god soppa, och de fick två kantiner över som de tänkte slänga... vafan! Jag lyckades övertala den vänliga damen om att det var totalt onödigt, och fick ta hem den istället; trots att man inte får det egentligen. Tack för det, den har räckt länge!
Kryddade förvisso upp den lita och pimpade den med diverse grösaker, så den blev ännu godare. Mkt smarrigt! Och bra! Gott med lite omväxling från salladen, fast fortfarande kalorisnålt. I pannkakorna hävde jag i överblivet ris, mkt gott dte också.... inte så kalorisnålt kanske, så jag tog bara Dianas två överblivna tuggor.
Ja ja, jag vet, man "ska" käka soppa o pannkaka på torsdagar, men jag har väl aldrig varit som man ska :P

Nu kom min unge hem med en kompis i släptåg....jag som hade sett fram emot lugn och ro :S
Nåja, en stund kan de ju vara här.

Hoppas de inte är så högljudda så det går genom lurarna bara, tänkte dra på mig dem och kolla på ett avsnitt Firefly.

Patetiskt

Så skönt att veta att hur patetisk och ynklig man än är så finns det de som är värre.
Sitta och gnälla över såna jävla icke excisterande lyxproblem, då måste det ju vara fråga om någon slags undermedveten önskan att få vältra sig i självömkan.
Jag tycker nog att jag är ganska bra faktiskt, fast jag inte springer fyrtio mil i veckan och lever på fågelfrön.
Jag gör vad jag kan, anpassat till min situation och mina induviduella behov, för att gå ner i vikt just nu. Jag låter det däremot inte ta över hela min tillvaro.  Inte fan sitter jag dagligen och skryter om hur mycket jag motionerat och hur lite jag ätit, då handlar det ju om något slags bekräftelsebehov och en mani, för att inte säga ätstörning. Fan det är så uppenbart på en del att det är det det rör sig om, med revbensbilder i bloggen och ständiga statusuppdateringar om hur fet och äcklig personen i fråga är, om vart annat med uppdateringar om precis vad som förtärs och exakt hur många träningspass på gymmet, km sprugna  och längder simmade i badhuset dagen innefattat.
Nej fy för satan säger jag...
För det första är det en förolämpning mot oss som har verkliga problem med vikten, för det andra är det ett jävla fiskande efter bekräftelse och för det tredje är det... patetiskt, bara helt enkelt patetiskt.

Insomnia

...insomnia please relese me and let me dream about making mad love on the heaf, tearing off tights with my teeth.
Försökte gå och lägga mig hos min kära  dotter vid halv tre när hon vaknade till. Gick upp igen vid strax efter tre, för jag ville inte väcka henne där jag vred och vände på mig. Tror klockan måste varit över fem när jag äntligen somnade.
Lite trött idag mao, men det ska väl gå. Då kanske jag somnar lite tidigare i natt iaf.
Om man skulle ta sig en quadruppel espresso kanske?
Tror inte det blir så mkt gjort idag i vilket fall som helst.
Skulle behöva städa lite kanske, och ta ett bd eller nåt.
But then again who cares... det är ju inte som att någon mer än jag och ungen kommer att se det. Det är nog mest jag som stör mig på att man tamefan skulle behöva dammsuga varje dag här för att hålla dte snyggt, och det ser jag samtidigt ingen mening med. Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete brukar det ju heta...så jag kan väl nöja mig med ett småskitigt helvete.
Såååå skönt att det äntligen börjar närma sig flytt.... man kan ju tycka att folk som vill bo ihop och har massa barn borde vilja ha en fyra, men tydligen inte. Inte en käft har visat intresse av att flytta in. Alla har i våra kors att bära, men jag fattar inte vad det rimligen kan finnas för mening med hela den här historien.
Kunde han inte ha sagt ifrån från början? Var han tvungen att släpa mig igenom samboskap, barnplanering och fadersgestaltning för min unge?
Urs... måste försöka sluta älta det där. Svårt när det gör ont.
Nu får det fan bli den där espresson.

Harem

Messade lite med en polare förut... han har skaffat sig ett helt harem av reboundbrudar! Vafan! Share! Jag vill också ha en reboundgirl/boy. Nån som man kan bli lite lagom småkär i och knulla som kaniner i ett par månader. SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FÅ LIGGA LITE??

Inte blev det bättre av fredagens besök på köttmarknaden, där den där möra lammsteken dinglade framför ögonen på mig. På sätt och vis vore han perfekt. Han är ju helt klart så långt ifrån R som man kan komma.
Sweet, innocent, positiv, utan bagage, ung, söt... en riktig solstråle! Kan behöva lite varma strålar i mitt liv nu.
Nåja... det är bara 29 dagar kvar tills detta helvete man kallar mitt hem kommer att bli mitt före detta hem. Det är ett gigantiskt steg i rätt riktning. Hoppas jag kan få lite hemkörning av kött till inflyttningsfesten... annars får jag väl ta ett sista, uttröttat varv på den lokala marknaden. Det mesta är dock så härsket att jag inte ens ids lukta på det.


Som en sista fotnot; vilket jag också skrev på FB förut; så uppskattar jag ärlighet, och betackar mig allt annat. Hellre svidande ärlighet än sliskig falskhet. Jag tror du vet att jag pratar om dig.

Sötnosar

Var på krogen med några vänner igår. Det var kul... återsåg en gammal.. eh, rättare sagt en UNG förälskelse från ett par år tillbaka. Han var fortfarande lika sweet, och han hatar mig inte. Blah. Mer än så lär det inte bli där tyvärr... skulle kunna käka upp honom!
Min polare fick däremot mer än så med hans polare... awsome för dem!

Någon annan som är så söt så man skulle kunna slicka i sig honom utan sås är Nassim på bollibompa. Jeez, vilket charmtroll. Har googlat lite, och han verkar ha vettiga åsikter också. Min unge har äntligen gått med på att han är söt, och att han skulle bli en bra ny pappa. Nu är bara frågan hur man ska kunna åstakomma det!

Alla mina avsnitt är slut, vad ska jag nu titta på?
Håller på att ladda hem Voyager och Babylon 5, men tills det är färdigt får jag väl kolla på film eller nåt.
Nån som är sugen på att titta på Star Trek the Movie på en liiiten dataskärm nån kväll? Jag har inte sett den, av rädsla för att bli grymt besviken.

Näh, nu skiter jag i det här. Har ju endå inget intressant att säga.


RSS 2.0