Tjöt

Värst vad det ska tjötas på FB då... lägg ner pleez!

Har just avnjutit en god vattenpipa på min balkong, med sällskap av två söta pojkar som kurrande och storögt betraktade glöden och röken.
Väldigt avslappnande... ögonlocken blev tunga, och jag fick lust att lägga mig och sova right there and then.
Istället blev det chattande på msn... alltid trevligt :)

Imorn ska vi åka och hämta ett piano som min vänliga jobbcoach skänker mig!! ÄNTLIGEN får jag spela piano igen <3

Huah... trött är man... blir nog sängen snart.

Crash, crush, crunch, lunch

Igår krashade jag lite.
Drack för mkt, gick hem och tjöt.
Fick telefonnr av support, trodde ett ögonblick att det var från killen jag har en crush på. Tänker på honom massor. Vet att det inte kommer att bli ngt där dock. Tyvärr. Men det ger mig ju iaf ngt annat att fokusera på än den där andra, som kallar mig vackra saker som "knullgumman", växlar mellan "jag älskar dig" och "jag vill inte ha något seriöst just nu" från dag till dag.
I förrgår sa jag som det var till honom, att jag pallar inte längre. Vill inte träffa dig mer.
Mina ögon är fortfarande vackert svullna.
Nu låter det som om det där med tjutandet hade ngt med  den ambivalenta föredettingen att göra, men det hade precis lika mkt med allting annat att göra. Ibland blir jag bara helt enkelt... TRÖTT på att vara ensam mamma. Jag skulle vilja ha ngn att dela min vardag med, och få fler barn. Åka på semester med och så. Var hittar man såna?

Anyway. Snart ska jag och min vackr dotter ner på stan och cruncha lunch, hamburgare har hon beställt.
Får även sällskap av Bex, trevlans trevlans :)

Ikväll ska vi, efter att mamma tagit sig i kragen och städat undan lite; käka spagetti och köttfärssås, lördagsgodis och mysa framför tävän, sådär som vanliga familjer gör.
Tror det går nån Harry Potter på tv 1000 eller nåt, kan man ju glo på.

Nu ska jag sminka över mina puffiga röda ögon och dra.
Heddååååh..

No no drama, we dont want no drama.

Har inte uppdaterat på ett tag kom jag på. Kan vara för att jag har haft så GALET mkt att göra hela tiden, är det inte "jobb" och barn så är det fest eller drama eller... eh.. umgänge med... vänner och sånt.
Denna helg förflöt i ett ganska behagligt tempo, fick bland annat lära mig att man inte bör skjuta luftpistol med svaga linser efter några öl på mörka altaner i Bettna, att det kan vara GRYMT roligt att åka bak i en skåpbil och att i mangelrummet kan man minsann hitta både gamla trosor och märkesjeans utan blixtlås.

På praktiken går det BRA, tror jag iaf, eftersom dte verkar som att dte blir en månads praktik till. Jag trivs iaf som fisken i vattnet! Finns många personer där som man bara längtar efter att träffa när man sitter på tåget på morgnarna, och svetsa är fortfarande jävligt KUL även om jag inte är lika duktig som SnyggDanne, Greeeger eller den Ledande Handen tex. De är dessutom inte de enda underbara personerna som Silver och Stål har på lager...   Eftersom det är kul NU, när jag inte ens får lön; verkar det vara en mkt trevlig plats att jobba på.

Idag har min Pussi hjälpt mig att försöka bekämpa tvättberget; vilket utan tvekan skulle ha lyckats bättre om inte mina pundiga grannar hade glömt mitt i sin tvättid att de hade någon och tömt ur sitt skit när min tid började. Har typ två-tre maskiner kvar, får vänta en vecka med dem.. Jippi. Sängkläderna blev iaf tvättade, var nog ehrrm... på tiden.

Trött är jag så ögonen går i kors, man kanske skulle hälla i sig lite mera kaffe så man orkar vara lite produktiv; ta disken, träna lite, bädda, bada, kanske baka ngt till mina finingar på jobbet,  boka den där jävla frakten på traderapaketen (om det nu har bestämt sig för att funka vill säga), fylla i dagispapprena, byta musik på mp3spelaren, sätta i ljudkortet i datorn, flytta ut förstärkaren i vardagsrummet så man kan hämnas med BRA musik på den pundiga tvättglömmande grannen som spelar Björn Skifs och Cher, leta fram Dianas sparkcykel i den överfulla klädkammaren osv osv osv... fan blir ännu tröttare bara av att tänka på det...

Får nog bli en dubbel espresso med lite kanel; så jag fortsätter att bränna fett. Har hittills minskat ca tio cm runt midjan, två storlekar i byxor och ...några kilo. Inte lika många kvar. Börjar dra ihop sig till deadline, måste måste måste grejja ner till maxgränsen tills dess.
Man skulle ju iofs kunna tycka att det skulle räcka med det jag redan minskat för det ändamålet, men det säger inte vågen, och eftersom det bara är vikt som räknas så lider jag fortfarande av sjuklig övervikt/fetma och borde söka läkarhjälp. Lite underligt att jag inte har minsta risk för diabetes, perfekta blodvärlden och dessutom som sagt är nere i "normalstorlek" i klädväg.

Men vad vet jag mitt arma luder?


JA! Relevans till titeln kanske; innan denna behagliga helg har det varit skit på skit på skit, det ena efter det andra, drama med blod, svett och tårar... and I`ve fuckin`had it up to HERE! No more, please!!

Nu så. Kaffedags.

RSS 2.0