Ny sida

Woopeedo. Nu finns det inte längre någon som säger åt mig att inte blogga. Egentligen borde jag släppa den här sidan helt fri från lösenord osv och sen spy ur mig precis allt, låta honom läsa det och sitta och svära över det och kalla mig saker som "vidrigt hängbuksluder" och annat rart.
Fan, jag måste sluta vara så jävla godtrogen och vilja lita på folk. Man får ju inte ett skit för det.
Han kunde ju ha erkänt sin otrohet när det tog slut iaf, eller? Att han satte på min bästa vän uppe i vindsförrådet medans jag satt hemma i badkaret och gjorde mig ren, len och väldoftande för hans skull.
Undrar om det var fler gånger, fler personer kanske också?
I fredags fick han plödsligt för sig att han skulle till Vingåker och festa. Inga problem, jag gick till Benjamin och Mia ist. Mkt trevligare för mig. När man sen ser chatthistoriken där han suttit och gullat sig med nån tjej från Vingåker, samt frågat om han fick komma dit i fredags blir man dels äcklad över hans jävla betèende, dels ännu mer säker på att det var rätt val att dumpa honom. Enough is enough.
fet har han blivit också, så lycka till med Vingåkerstjejen, och lycka till med den andra bruden för den delen med. ja, det var en till som han hade flirtat loss med på chatten, "saknar dig" och massa hjärtan, du är snygg, kom och hälsa på mig osv. Stackars flickor. Även om man är begåvad med en bra storlek på kuken så är under en minut lite väl snabbt tycker jag. Inte värt att kladda ner sig för.

Jag var på efterfest natten lång, träffade nytt folk som var mkt givande och trevliga att umgås med... hoppas på att kunna utveckla detta till en bestående vänskap.

På väldigt många sätt är det skönt att det är slut nu, men naturligtvis lämnar han också ett mkt stort tomrum efter sig. Han har tagit all min tid och energi så länge nu, så när han försvann kände jag mig som en tom säck.
Jag ville att det skulle funka, jag ville att det skulle bli bra, jag trodde och hoppades att jag med kärlek och stöd skulle kunna vara tillräcklig, skulle kunna få honom ur det sk liv han levat förut, lyfta luren och ringa öppenvården, sluta ljuga och knarka och vara otrogen. Vilken idiot man är.

Förlåt mig, mina vänner, som jag inte tagit hand om. Förlåt att jag inte haft tid och ork. Jag hoppas att ni finns kvar, saknar er fruktansvärt mkt.
Jag ska försöka bli både som jag var förut och dessutom bättre, starkare och med en dyrköpt lärdom bakom mig.
Slå mig på käften om jag skulle visa tendenser till att göra ett sånt här misstag till.

RSS 2.0