Skulle stannat i sängen idag...

I natt hostade Adrian som en galning, vaknade och grät hela tiden och nöjde sig inte med något annat än att sova i min säng, sparkande på mig och snarkande.
Efter ett par timmars sömn skulle han prompt gå upp kl 6 i morse.  
Detta gjorde att vi inte behövde stressa iväg till dagis. Det var lite bök i alla fall eftetsom cykeln var dyngsur. Adrians stol har en dyna som sitter fast på stolen, och den var som en tvättsvamp., När jag kom till dagis upptäckte jag att jag hade glömt att ta med väskan med overall, napp, gosedjur och dyligt.
En av fröknarna kom ut och sa att de skulle gå ut på en gång,  så jag behövde inte klä av Adrian.  Eftersom jag skulle hem och hämta väskan så gjorde jag det ändå, bara för att inse att jag lika gärna kunde ta med Adrian så jag kom iväg.
Klädde på honom igen, gick ut, upptäckte att jag hade glömt att ta av skoskydden.
Knäppte fast Adrian i barnstolen och trampade ett varv,  fastnade med byxorna i trampan.
Trasslade mig loss,  cyklade hem, bytte till overall på ubgen, gick ut, låste dörren, låste upp igen, gick in, hämtade väskan som jag höll på att glömma IGEN, cyklade tillbaka till dagis, upptäckte att gosedjuret var kvar hemma. ..
Efter det kändes det som det enda rätta att åka till ica, gandla kolasås, hem, göra en frappe, tappa upp ett bad. .. and here I am.
Ska fan dra på mig min nya bh och sminka mig extra niga för att pigga upp mig. ...

RSS 2.0