Helgen med mera...

Jag hade en jättebra helg.
Jag fick faktiskt en frivillig massös! Och helvete, vilken massage....
Det var i lördags, och ryggen ömmar fortfarande. Känns som om det gjort lite nytta dock, så idag beställde jag massor av saltlakritschoklad att muta massörskan med, så kanske jag kan locka hit henne fler gånger. 
 
Innan massagen hann jag med att umgås med Mia & Molly i lekparken en stund, till Adrians ohämmade förtjusning; samt fika med Jenny, som bjöd på hembakade bullar.
 
På lördag kväll kollade vi på melodifestivalen,  kanske inte vad jag skulle ha valt, men min älskade dotter ville titta.
Adrian somnade så gulligt i soffan, vi andra la oss när mellon var slut, jag var tröttoch Diana hade börjat få ont i magen under kvällen.
 
På söndagen hade jag tvättid, det var ungefär lika kul som det låter. Senare kollade på TWD,  och  en handling på Willys hann vi också med.
Havregrädden och bananerna var slut och det är två saker som jag gärna vill ha hemma.
Dianas mage blev värre, och i morse såg jag att hon hade varit uppe under natten och gått på toa.
Försökte få henne att gå upp, men hon hade ont och mådde illa.
Idag har hon växlat mellan att må jättedåligt och att må sådär. Inte kul när barnen mår dåligt,  har försökt skämma bort henne lite med umgänge, dricka, sympati osv.
Adrian har, som för att väga upp det, mått jättebra och skrattat sig igenom dagen.
 
Nu, när barnen somnat och lamporna släckts så mår jag också illa och känner mig  trött, men det kan ju vara pga den supergoda, friterade maten (grönkål, pommes, schnizel och vårrullar) i kombo med tårta (romtårta med chokladglasyr, grädde och banan ) som blev för mycket för magen.
Hoppas på det iaf....
I vilket fall som helst, går och lägger mig nu och hoppas på att vakna piggare imorgon, och med ett friskare barn.
 
Bara några dagar kvar till Göteborg.... kan inte acceptera nån konvalescens då.
 

KOMMENTARER

LÄMNA DINA ORD HÄR:

NAMN, SÖTNOS!:
SAVE?

E-MAIL ( VISAS EJ! ):

URL/BLOGG:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0