Kokosdröm

Sådär coconut dream; kokos- och rismjölk på tetra. Herreminjeeee varför har jag inte köpt det förut!
Satan i gatan vad gött, direkt från tetran i kylen eller i te. Nästan så det slår hasselmjölk!
Kokos öht är jävligt bra grejer.
Om man lagar mat tex, och när man häller i kokos blir det helt magiskt gott! Min bästa soppa just nu är med gröna linser, kokos, kofta masala och buljong, samt valfria grönsaker/rotfrukter.
Skulle kunna leva på det!

Idag är det vår i Katrineholm igen. Solen skiner, vårdagjämningen var igår, friska vindar fick min poncho att fladdra som en superhjältemantel när jag cyklade hem från dagis.
Jag funderade lite på att fälla ner mina goggles, ställa mig på tramporna och skrika "HÄNGPATTRIARKATET! INGENTING KAN STOPPA OSS!" när jag for fram, men jag hade så gruvligt ont i ena blygdläppen att jag bara ville komma hem innan jag fick sadelmuff.
Här hemma åkte fittglittret aka kokosoljan fram för vård av min stackars ömmande snippa. Hoppas det ger sig till eftermiddagen, inte kul att cykla annars.
Får väl dra på mig platåskorna annars.
Apropå min snippa så har Adrian just upptäckt att mamma inte har någon snopp. Han såg lite fundersam ut, när han pekade mellan benen på mig och så "poppe" (hans ord för snopp), och jag svarade att nej, jag har en snippa istället. Hsn tänkte tre sekunder och sa sedan glatt "pippa", sen återgick han till din billek.

Vi var sena till dagis som vanligt. Senare än vanligt till och med. Hade fått på honom hälften av ytterkläderna när jag såg en ilsket röd, halvt sönderkliad mollusk på hans hals. Fick bli akut operation och ett tjusigt plåster.
Men, hellre är jag en TIMMA sen till dagis än att utsätta mig själv och min son för onödig stress.
Det kommer tillräckligt med tider att passa snart nog.

Nu ska jag dricka upp mitt mitt smarriga te och njuta av Bruno Kramms magiska stämma en liten stund till, sen ska jag baka bröd och koka ägg.
Känns lite skumt att greja med animaliska livsmedel, men det är lika bra att jag vänjer mig, som sagt.

Tjipp å häj.

KOMMENTARER

LÄMNA DINA ORD HÄR:

NAMN, SÖTNOS!:
SAVE?

E-MAIL ( VISAS EJ! ):

URL/BLOGG:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0