Men ÅÅH.

Diana följde med sin kompis hem förut. Passade på att fixa lite hemma, rensa lite i klädkammaren, tvätta, ta fram lite julsaker osv. Tänkte jag skulle byta till julgardiner i Dianas rum, och sätta upp en stjärna i hennes fönster. Naturligtvis svajar jag till och böjer gardinstängen, har ner fästena och hittar bara ett av dem Av golvkrypande och letande fick jag dessutom såklart halsbränna, ichiaskänningar och mer ont i knän och rygg än vanligt.
Övergav det projektet så länge, och gav mig på balkongen istället. Satte upp en plastgran/ljus-girland runt balkongräcket, och ja, jag testade att den funkade innan jag satte upp den; sätter i kontakten och ungefär sju lampor av förtio funkar. Lamporna jag har hemma passar naturligtvis inte.
Känner mig lite småhungrig, men har ingen aptit.
Har dessutom fått argumentera för sjuttioelfte gången varför jag gillar Arsenal, eftersom John hela tiden känner att han måste skriva ngt så fort jag nämner det. Cant we just agree to disagree?
Han verkar ha fått för sig att hejja på ett lag är likställt med ren ondska, han har till och med jämfört det med världskrig en gång. Live and let live, jag skadar ingen med att hejja på dem. Vad galna fotbollshulliganer sen gör tar jag inget som helst ansvar för, förmodligen skulle de få ut sina agressioner och sin benägenhet till våld oavsett vilken ursäkt de skulle gömma sig bakom.
SUCK.
Min trasiga tand är fortfarande vass och irriterande, som grädde på moset.
Hur ska man toppa en sånhär dag?

KOMMENTARER

LÄMNA DINA ORD HÄR:

NAMN, SÖTNOS!:
SAVE?

E-MAIL ( VISAS EJ! ):

URL/BLOGG:

DINA ORD:

Trackback
RSS 2.0